Video

UITGELICHTE VIDEO

  

Een korte promotie video gemaakt voor de Croyse Loop & Reindonk

In deze video is een klein overzicht van onze twee bedrijven te zien. 

“Geluk zit in de kleine, alledaagse, maar toch bijzondere dingen. Laat u verleiden door de oase die moeder natuur u te bieden heeft! Nu is het moment om happy te worden, nu is het moment voor HAPPINESS…”

NIEUWSTE VIDEO

  

AGRIO ZOETE BATAATTEELT MACHINE 

Bent u benieuwd hoe de nieuwe zoeteaardappel teeltmachine eruit ziet? En hoe het nu staat met de laatste ontwikkelingen rondom onze Zoete Bataat? Bekijk dan deze video van Agrio!

Samen met Bas Rijs ontwikkelde Pieter en Maria een zoetebataat rooi machine die gebaseerd is op het oogsten van aardappels. Maar hoe dit verder allemaal in elkaar zit legt Pieter uit in deze video.

ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE ZOETE BATAAT (AARDAPPEL) OOGST

Hoe wordt de zoete bataat (aardappel) eigenlijk geoogst? In deze video ziet u het volledige proces van begin tot eind.

Ook ziet u anno 2020 de twee verschillende oogst methodes. Voor de vers-markt wordt namelijk een andere methode gebruikt dan voor de industrie. Kortom, een kijkje achter de schermen bij het kweekproces van de zoete bataat (aardappel).

ZOETE AARDAPPELSOEP EN MEER

Heeft u de zoete aardappelsoep ondertussen ook al geproefd? Samen met Lissy maakte Maria Verschure in 2020 deze heerlijke soep. Maar het is oogsttijd, dus een kijkje op het veld kon daarbij natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast verteld Pieter Verschure over de oorsprong van de zoete bataat (zoete aardappel) en de gebruikte bio-folie bij het kweekproces. 

Wilt u deze zoete aardappelsoep zelf ook een keer maken? In deze link naar de nieuws-pagina vind u de beschrijving van het volledige recept.

BOLCHRYSANTEN GEPRESENTEERD DOOR MARIA VERSCHURE

In deze video wordt informatie gegeven over onze bolchrysanten door Maria Verschure in opdracht van de Croyse Loop.

”Wist u dat de bolchrysant oorspronkelijk uit China komt?”

Deze video is in oktober 2020 opgenomen door Lissy in opdracht van de Croyse Loop.

VLOG GEMAAKT DOOR LISSY OVER HERFSTIG

Een inspirerende vlog gemaakt door Lissy namens Paletti Growers, die u meeneemt door de opbouw van Herfstig. Een evenement dat ieder jaar in de Kasteeltuinen van Arcen plaatsvind met daarin onze bolchrysanten.

Mocht u deze show nog niet gezien hebben, Herfstig is nog te bezoeken tot 1 november 2020 en zeker de moeite waard!

LIFESTYLE EXPERIENCE UITZENDING

Bekijk hier de uitzending van Lifestyle Experience+ van 15 oktober 2016 waarin wij laten zien dat de biofolie geschikt is voor diverse teelten:

Over het merk: HAPPINESS

Deze langere video versie laat het kweek proces van chrysanten zien in combinatie met het gebruik van een ontwikkelde bio-folie.

Lange video versie

Deze korte video versie laat het kweek proces van chrysanten zien in combinatie met het gebruik van een ontwikkelde bio-folie.

Korte video versie