NIEUW! De Zoete Aardappel

Zoete aardappels uit Nederland? Een hele uitdaging! …

Kent u hem al, de zoete aardappel? Tegenwoordig komt dit product steeds vaker in de Nederlandse keuken voor… en nu ook van Nederlandse bodem!

Wij zijn één van de weinige telers in Nederland die de grote uitdaging aan zijn gegaan om het exotische product in Nederland te telen. De teelt in Nederland is nieuw en de wijze van oogsten dus ook. Dat wordt nog een hele uitdaging! Voor de teelt wordt er, net als bij onze bolchrysanten en asters, gebruik gemaakt van biofolie. Mede daardoor ziet de productie er veelbelovend uit.

In tegenstelling tot de naam is de zoete aardappel geen aardappel maar een groente. De Ipomoea Batata is niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Proef hem vanavond eens tijdens de maaltijd! In het tabblad “Zoete Aardappel” vindt u meer informatie over onze zoete aardappelen.