Zoete Bataat groeit goed in tropisch weer van deze zomer

De zoete bataat groeit super in de tropische weersomstandigheden van deze zomer. Terwijl ieder puft van 35 graden en meer en snakt naar een druppeltje regen, gedijt het gewas van de zoete bataat (ook wel de zoete aardappel genoemd) voortreffelijk.

Na enkele jaren experimenteren, vooral ook in soorten, gaat het nu prima in deze teelt. De oogst ziet er goed uit. Dus lokaal geteelde zoete bataat uit het zuiden des lands zijn een prima alternatief voor deze gezonde voeding, die anders vanuit verre landen worden geïmporteerd.

velden zoete aardappel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s