Video Agrio zoete bataatteelt machine

Bent u benieuwd hoe de nieuwe zoeteaardappel teeltmachine eruit ziet? En hoe het nu staat met de laatste ontwikkelingen rondom onze Zoete Bataat? Bekijk dan onderstaande video van Agrio!

Afgelopen week heeft Agrio een video online gezet met de zoetebataat teelt machine in de hoofdrol. Deze ruggenteelt machine is ontwikkeld in samenwerking met Bas Rijs en gebaseerd op de teelt van een aardappel. Maar zoals u wellicht al hebt kunnen lezen op deze website is een Zoete bataat geen aardappel en heeft deze ook hele andere eigenschappen.

Hoe dit verder allemaal in elkaar zit legt Pieter uit in deze video. Daarnaast ziet u de laatste status van deze machine en vertelt Pieter over de ontwikkeling en zijn ideeën over de toekomst.

“Agrio TV is het YouTube kanaal van Agrio. Wij zijn een toonaangevend mediabedrijf in ‘s-Heerenberg en voorziet dagelijks onze doelgroep van melkveehouders, akkerbouwers, varkenshouders, pluimveehouders en mechanisatieliefhebbers van nieuws en informatie. Kennis delen en samen werken aan een toekomstbestendige landbouw in Nederland. “

© Copyright Agrio

Meer weten?
Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.